Нудура Проекти в Детайли - Corn Mill

Извита къща в Ирландия - еко жилищен проект на върха в своя клас


Имението Мелницата печели награда в категория "Специален проект" и е оценена като едно от най-успешните обновявания на 300 годишна сграда с енергийно ефективна насоченост и използване на изолационни кофражни форми. Намираща се в покрайнините на Западен Йоркшир, фермата Мелницата се превръща в един от най-елитните имотите в този район. Фермата е наречена Мелницата поради уникалното си и оригинално водно колело и мелница за зърно.

Реставрацията и реконструкция на обекта отнема 78 седмици като инсталация на формите само 80 дни. Общо застроената площ е 1070 квм, а използваните изолационни форми в проекта са 800 квм. Едно от предимствата на формите Нудура е бързото и лесно строителство на радиуси.

Имотът разполага не само с мелницата, но и езеро за риболов, плувен басейн с джакузи, фитнес зала, винарска изба, жилищна площ за обслужващия персонал, снукър стая с камина достатъчно голяма за печене на теле, множество двукрилни врати, плюс цял набор от уникални функции и всички това в нискоенергийна сграда, изолирана с нашите Нудура изолационни панели! Този проект е завършен в края на 2015.


Тип обект: Частна ферма - тип ранчо

Регион: Западен Йоркшир, Англия

РЗП: 800 квм

Време за цялостно строителство: 78 седмици

Време за инсталация на Nudura форми: 80 дни

Други Нудура проекти в детайли